El Taller de Ceràmica de l’Ajuntament de Moncofa desborda les previsions i obliga a fer doble torn

  • Mª Teresa Alemany: “Programem activitats atractives que amplien l’oferta d’oci i així millorar la qualitat de vida”

La convocatòria dels tallers de ceràmica posats en marxa este mes per l’Ajuntament de Moncofa han tingut un èxit tal que ha sigut necessari programar dos torns. El fet és que són 40 persones les que s’han inscrit en esta interessant activitat, que enguany compleix la primera edició, i han de rebre la formació en dues classes diferents des que es posara en marxa la setmana passada.

Mª Teresa Alemany, regidora de Majors i Joventut de Moncofa, s’ha mostrat molt satisfeta per l’èxit d’esta nova edició. “La realitat és que tenim 40 persones que s’hi han inscrit, la qual cosa ha provocat que establim dos torns, un de 16 a 18 hores i un altre de 18 a 20 hores, en el Local de les Associacions”, ha explicat.

La regidora de l’Ajuntament de Moncofa ha volgut agrair especialment a “Mariví Orosia, una veïna del poble, el fet que estiga impartint la formació d’esta activitat, tan interessant per a motivar a la gent, i que estos puguen gaudir d’activitats fora del seu entorn familiar i ho estiguen passant tan bé”.