El final de la segona etapa de la Vuelta femenina serà en l’Ermita de Santa Maria Magdalena de Moncofa

  • La localitat accelera els preparatius per a acollir les ciclistes de la serp multicolor
  • La Vuelta femenina unirà esport i tradició a Moncofa

Moncofa s’està posant a punt per a la final de la Vuelta Ciclista a Espanya Femenina que acollirà la localitat el pròxim dia 29 d’abril.

Ja s’ha donat a conéixer l’emplaçament exacte del final d’etapa, que se situarà al costat de l’ermita de Santa Maria Magdalena, al Grau de Moncofa. D’esta manera l’esport femení serà la millor promoció per a les platges de Moncofa i servirà per a rememorar que enguany es compleix el 600 aniversari del Desembarcament de Santa Maria Magdalena a les platges de Moncofa.

L’arc de la meta es col·locarà just al costat del lloc pintat en la façana de l’ermita, que representa el desembarcament. El mural és obra de l’artista de Moncofa Gabriela Alemany i representa l’efígie de Santa Maria Magdalena en el moment de desembarcar a les platges.

La regidora d’Esports de Moncofa, Arantxa Igual Martí, ha destacat que la Vuelta femenina posicionarà i difondrà Moncofa en tot Espanya i servirà també per a donar a conéixer els secrets i tradicions de la localitat.

Adequació d’avingudes i carrers

L’Ajuntament de Moncofa, a través dels diferents departaments, està posant en condicions el traçat de la Vuelta al seu pas per la localitat. Per a això, s’està treballant braç a braç amb l’organització, amb l’objectiu de tindre-ho tot a punt. La ubicació dels camions que acompanyen la caravana ciclista, la situació del podi, la delimitació dels carrers, l’eliminació de guals… són només algunes de les tasques que s’estan duent a terme.