Educació vial per als xiquets i xiquetes de Moncofa

  • Els cursos d’Infantil i 1r i 2n de Primària del CEIP Científic Avel·lí Corma han participat en estes jornades d’educació vial

La Policia Local de Moncofa juntament amb Protecció Civil han impartit esta setmana una sèrie de xarrades sobre educació viària als xiquets i xiquetes del col·legi públic del municipi, CEIP Científic Avel·lí Corma.

Les activitats s’han realitzat en la plaça de la Constitució, on s’ha muntat el parc mòbil cedit per la DGT de Castelló. Entre les activitats realitzades se’ls ha mostrat les normes de circulació amb bicicleta, la normativa per als vianants, indicacions de la policia, senyals de trànsit, etc.

El regidor de Seguretat Ciutadana, José Maria Andrés, ha destacat la importància “de mantindre als més menuts del municipi educats i informats en matèria de seguretat, ja que són nocions bàsiques que utilitzaran quan vagen i vinguen d’escola, quan passegen en bici o quan es moguen per qualsevol tipus de via”.

Així mateix Andrés afig que “l’educació viària és una eina teoricopràctica essencial en el procés educatiu dels xiquets i les xiquetes, ja que els permet conéixer de la mà dels professionals la forma més segura i correcta de moure’s. Així mateix és fonamental acostar la figura de la Policia Local als més xicotets, perquè sàpien a qui poden acudir en cas de dubte o emergència”.

Més notícies d'interés