Diversió infantil per Halloween a Moncofa

Per a celebrar la festa de Halloween, a Moncofa s’ha preparat una agenda d’oci i cultural destinada al públic infantil. Terror i diversió es donen la mà amb activitats variades com contacontes, pintacares o castells inflables. L’agenda també inclou oci nocturn, amb la discomòbil organitzada el dissabte 28 d’octubre en el Pavelló Municipal a partir de les 23 h amb els DJ Marcos Santafé, Ivan Santafé i Juan García.

Hui divendres 27 d’octubre s’iniciaran els actes amb un contacontes a la Biblioteca Municipal a les 17.30 h. Sota el lema ‘Espanta la por’, la sessió tractarà la por i el suspens amb monstres valencians. D’altra banda, la mateixa vesprada del 31 d’octubre, dia en què xiquets i xiquetes entonaran el ‘Truc o tracte’, a la plaça Constitució es podrà gaudir d’una gran varietat de jocs i activitats. Un pintacares, castell inflable, un photocall i música amb temàtica de terror o un taller de globus de Halloween són les possibilitats que els més menuts de Moncofa tindran per a jugar, divertir-se i aterrir després de les seues classes.

“Halloween és una vesprada especial per a les famílies de Moncofa. Dona ales a la creativitat a l’hora de confeccionar disfresses i per això hem volgut oferir un espai on divertir-se. Fins a ben entrada la nit estaran disponibles les atraccions. Més tard, esperarem que toquen el timbre per a arrodonir la nit”, ha explicat Maria Teresa Alemany, regidora de Festes de l’Ajuntament de Moncofa. Durant la vesprada també hi haurà servei de barra i restauració a càrrec de la Comissió de Festes.

Comencen les activitats al Local d’Associacions

Al Local d’Associacions de Moncofa s’inicia la programació després de l’estiu amb un escape room literari. Esta vesprada s’organitzen dos sessions per a participar en Sense Rostre: a les 17 h per a públic de 10 a 13 anys, i a les 19 h per a joves de 14 a 17 anys. Per a assistir s’haurà de recollir prèviament una invitació a la Biblioteca Municipal. Més informació en el telèfon 650081966 o en el correu electrònic joventut@moncofa.com.

Més notícies d'interés