Discurs presa possessió alcalde, Wences Alós Valls, 17 juny 2023

Poble de Moncofa, molt bon dia. Veïns, representants electes estem tots hui ací en l’inici de la dotzena legislatura municipal de la democràcia.

En un dia similar al de hui, Vicente Alemany, Antonio Masià, Bautista Orosia, Jose Vicente Isach, Jaime Picher i jo mateix, a mes dels portaveus en la oposició i diferents grups de regidors van prendre possessió de les seues actes amb la mateixa il·lusió i voluntat per millorar Moncofa que els que avui estem ací sentats.

Una sèrie de dones i homes que van buscar el millor per al seu poble i dels quals és la nostra obligació agafar la seua millor part i aprendre dels seus errors, per a continuar buscant el progrés, la igualtat i el creixement justament distribuït entre tots”.

Estes són les mateixes paraules amb què vaig començar el discurs de possessió ara fa 4 anys, paraules que considere que continuen totalment en vigor i per això m’he permès repetir avui.

Avui comencem una legislatura nova, però també acabem l’anterior. Vull agrair a tots els regidors que no continuen, en especial als del equip de govern, la feina realitzada i a tots també el fet d’haver aconseguit deixar de costat els enfrontaments exacerbats i sense sentit, que durant massa temps varen marcar la política al nostre poble.

Al poble de Moncofa vull dir-li que este Ajuntament mantindrà les portes obertes per escoltar-los, per atendre’ls i per solucionar els seus problemes, que són els nostres. Indistintament del seu origen, de la seua edat, o de la seva ideologia continuarem treballant per a millorar el futur de tots, en la nostra volguda Moncofa.

Continuarem escoltant les propostes de la resta de partits polítics, als quals vull convidar-los a treballar en una política de consens i diàleg en benefici del bé comú. En benefici del nostre poble, perquè considerem que el diàleg és sempre la millor ferramenta i així traure de la mà de tots els grans projectes de futur de Moncofa.

A través del diàleg sempre se poden aportar punts de vista diferents i millores, i estes aportacions de tots, veïns i partits faran que aconseguim una Moncofa millor.

Moltes gràcies a tots.

Més notícies d'interés