Cloenda de luxe per al Moncofa al Carrer més multitudinari

– L’actuació de la banda de música i Gustavo Paradís enlluernen el públic a la clausura del certamen artístic.

Moncofa, 27 d’agost de 2023.- SUM Rock per tancar de la millor manera possible el festival de teatre, música, cinema i animació Moncofa al Carrer. Els músics de la Societat Unió Musical Santa Cecília de Moncofa (SUM) i l’artista Gustavo Paradís van congregar ahir a la nit centenars de persones al concert de cloenda de Moncofa al Carrer. L’alcalde, Wences Alós Valls i Ilenia Begnozzi van fer entrega d’un detall a la banda de música i Gustavo Paradís per la seva actuació i el seu compromís. Tots dos, satisfets, van apuntar que “la resposta que públic i sensacions que hem tingut aquest any ens ha omplert d’il·lusió per continuar programant futures edicions i demostra que apostar per la cultura és la millor manera de donar vida a l’estiu de Moncofa. Als espectacles hem vist veïns i visitants que s’ho han passat d’allò més bé i aquest és sens dubte el millor balanç que podem fer”.

L’acte va comptar amb la presència de la consellera de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori, Salomé Pradas, el diputat provincial de Cultura, Àlex Clausell i el diputat nacional, Óscar Clavell, entre altres autoritats, a més dels membres de la corporació local i ajuntaments veïns.

Lamentablement, el concert va haver de finalitzar abans d’hora al reproduir-se els episodis de pluja que ja van tindre lloc durant la vespra.

El Moncofa al Carrer ha tret al carrer centenars de persones en cadascuna de les actuacions que s’han succeït des del diumenge passat dia 20. A més de l’actuació final, la cita cultural també ha comptat amb artistes locals, com va ser el cas del Mag Carolus, que amb el seu Art of Màgic va arrencar una setmana de cultura als carrers. Els espectacles de carrer i itinerants han fet gaudir el públic. Bona mostra va ser “Aquil·les”, de la companyia La Fam i “Rum Rum Trasto Karts”, de Xip Xap.

El teatre amb el carrer com a escenari s’ha conjugat amb el circ. “Oníricus” de La Troupé Malabo va ser una mostra, igual que “Carman” de Javier Ariza. L’espai públic també ha estat l’escenari per al millor cinema d’estiu. S’han projectat les pel·lícules Cruella i Yesterday. A cavall entre el teatre i el circ va arribar ‘Sin Miedo’ de Maintomano.

-El setembre continua l’estiu a Moncofa

L’estiu a Moncofa no s’acaba amb Moncofa al Carrer. I és que La Mar d’Activitats continua al setembre amb les jornades gastronòmiques de l’arròs i la paella, espectacles infantils, passejades nocturnes per la vila per conéixer la seua història i patrimoni, parcs infantils i activitats per als més petits, teatre, contacontes i exposicions a la sala Pleamar.

Més notícies d'interés