Agost artístic a Moncofa amb diverses exposicions

  • El proper dia 11 d’agost a les 18.30h el pintor Blai Tomàs Ibáñez realitzarà una intervenció en directe, exposant a la Sala Maria Sorolla.
  • El mateix dia s’inaugurarà una exposició col·lectiva a la sala Pleamar.

Moncofa , 9 d’agost de 2023.- L’Ajuntament de Moncofa , en la seva ferma aposta per la dinamització del sector cultural al municipi, ha programat dues exposicions de pintura per a aquest mes d’agost a les sales María Sorolla i Pleamar. L’artista valencià Blai Tomás serà protagonista absolut de l’exposició a la primera de les sales, amb les parets plenes d’obres seves. Del divendres 11 d’agost al diumenge 3 de setembre estarà oberta al públic aquesta exposició de 19h a 21h a la primera planta de l’edifici. El mateix dia de l’obertura el pintor realitzarà una demostració de pintura en viu en acrílic sobre llenç a les 18.30h al costat de l’oficina de Turisme, a la Plaça Ruiz Picazo.

La regidora de Cultura i Turisme de l’Ajuntament de Moncofa , Ilènia Begnozzi ha posat en valor la gran qualitat d’artistes que inunden d’art les sales de Moncofa . aconsegueix que artistes de gran renom nacional i internacional puguin penjar les seves pintures al nostre poble, sense haver de visitar grans ciutats per gaudir del millor art pictòric”.

Així, Moncofa destaca un any més al panorama artístic valencià. A la sala Pleamar les exposicions seran més dinàmiques amb canvis d’artistes setmanals. D´aquesta manera, de l´11 al 17 d´agost estarà oberta al públic una exposició col·lectiva amb 9 artistes i les seves singulars formes i mirades de veure la realitat. De 18 ha 21.30 h, cada tarda es podrà visitar aquesta col·lecció d’art. De la mateixa manera, fins al 14 de setembre passaran les obres de 5 artistes en exposicions individuals: José Ruis Alacreu , Antonio Leiva, Sonia Ortiz Pérez, Laura Franch i Alfonso Giménez.

Més notícies d'interés