14 associacions i protectores es reunixen el 30 de març en la IV FIRA DE L’ADOPCIÓ de Moncofa per a buscar una família als seus animals

Dissabte que ve 30 de març l’associació GOSSOS SENSE SOSTRE organitza en la plaça Na Violant d’Hongria de la platja de Moncofa , la IV FIRA DE L’ADOPCIÓ on es donaran cita 14 protectores de la província per a buscar una família als seus gossos i gats en adopció.

A més dels llocs solidaris, i la presentació de gossos en adopció que tindrà lloc a les 11.30 i a les 17:00h, on les famílies podran conéixer als gossos que busquen llar. La fira es convertirà en l’aparador perfecte per a presentar la campanya de foment de l’adopció que ha realitzat l’associació patrocinada per l’ajuntament de Moncofa. “VULL SER FELIÇ AMB EL TEU”, campanya amb la qual es pretén donar visibilitat als gossos rescatats per l’associació en la población.

“A Moncofa ens comprometem amb el benestar animal i amb buscar noves oportunitats a animals a la recerca de famílies. Secundem fermament fires i propostes d’este calibre, pels seus bons resultats i intencions per millorar la nostra societat; així com a associacions locals i protectores que amb les seues necessàries campanyes fomenten l’adopció com l’opció més senzilla amb la qual augmentar la família amb una mascota”, ha explicat la regidora de Salut, Ilenia Begnozzi, qui ha agraït “la labor que realitzen durant tot l’any les associacions de Moncofa”.

La presidenta de l’associació gossos sense sostre, Rosana Ibañez destaca:

“Enguany l’associació complix 5 anys de treball mà a mà amb l’ajuntament i policia local, fent de Moncofa un poble de sacrifici 0, molt més amable amb els animals i que amb esdeveniments com la “IV FIRA DE L’ADOPCIÓ” o la campanya que arranquem podem donar la visibilitat que mereixen als nostres protegits, fent que la població prenga consciència de la labor de les associacions protectores i recorde que adoptar sempre és la millor opció”.

Gats sense sostre Moncofa , Huellas Callejeras, Quatre Patetes Betxi, Petjades Trobades, Latido animal Borriol, Colonies Gats Nules, Com el gat i el gos de La Vilavella, SOS Manada Vila-real, Colonies Rafelbuñol, La Gatera Alqueries, Sueños cumplidos, Gats de Barri, Segunda Oportunidad Onda i l’organitzadora Gossos Sense Sostre de Moncofa.

Totes aquestes associacions protectores us esperen el dissabte 30 en la plaça Na Violant d’Hongria per a presentar als seus animals i intentar que tots ells troben una llar definitiva.

A més de la col·laboració de l’Ajuntament de Moncofa, Ca la iaia, Perrúnicos fotografia i residencia canina València, Sweet Bite i Saboro seran presents durant l’esdeveniment posant el toc gastronòmic a l’esdeveniment tant per a humans com canins.

Més notícies d'interés