Sanitat obrirà l’ambulatori de la platja de Moncofa tot l’any

  • Serà des d’este estiu fins que finalitzen les obres d’ampliació de l’ambulatori
  • S’espera que les obres d’ampliació comencen enguany 

La Conselleria de Sanitat ha atés la petició de l’equip de govern de Moncofa i obrirà l’ambulatori de la platja durant tot l’any. Així ho ha anunciat l’alcalde de la localitat, Wences Alós Vals, que ha assenyalat que l’ambulatori de la zona marítima estarà obert de manera permanent des d’este estiu i mentres duren les obres d’ampliació del Centre de Salut de la localitat.

Sobre este tema, l’alcalde ha informat que la nova Generalitat, presidida per Carlos Mazón, ha desbloquejat el projecte que estava paralitzat. Wences Alós Valls ha incidit que “ens volien fer veure, quan acabava la passada legislatura, que l’inici de les obres era imminent, però el nou equip de Salut va comprovar que encara faltaven nombrosos tràmits per a l’inici de les obres. Ara estos tràmits estan a punt de finalitzar i la licitació de les obres és imminent. L’objectiu és que abans de l’estiu isca a concurs i puguen iniciar-se els treballs abans de finalitzar l’any”.

En este procés de tramitació, la Conselleria de Sanitat ha certificat que el projecte és el mateix de 2016, sense cap modificació ni ampliació, a pesar que es va arribar a afirmar el contrari. “És una llàstima que després que el constructor renunciara a l’obra se posara en marxa exactament el mateix projecte sense cap ampliació”, afirma l’alcalde de la localitat, Wences Alós Valls.

Atenció permanent

L’alcalde ha apuntat que, una vegada finalitze el nou consultori, l’Ajuntament sol·licitarà a Sanitat que l’atenció que es preste siga permanent, de 24 hores. El primer edil ha apuntat que “en este equip de govern som els primers a reivindicar l’atenció continuada. Així ho farem quan les instal·lacions estiguen en condicions. Nosaltres anirem pas a pas. Les obres començaran en els pròxims mesos i, a més, el consultori de la platja obrirà tot l’any, una demanda també realitzada a l’anterior govern i que van rebutjar”.

Més notícies d'interés