Moncofa trasllada a la Generalitat les propietats de la Sareb perquè puguen convertir-se en habitatge social

  • Wences Alós Valls apunta que el consistori seguirà treballant per a corregir els excessos del PSOE que va deixar l’Ajuntament sense sòl

L’Ajuntament de Moncofa, malgrat no disposar de sòl que oferir per a habitatge perquè l’ajuntament socialista el va vendre, continua treballant per a sumar-se al Pla d’Habitatge de la Generalitat Valenciana.

L’alcalde, Wences Alós Valls, ha apuntat que “malgrat no tindre sòl municipal per la nefasta gestió del PSOE no parem de treballar amb l’objectiu d’oferir habitatge assequible per a les persones que necessiten un lloguer o volen comprar en bones condicions”. És per això que el consistori en la reunió que s’ha mantingut amb el director general de l’Entitat Valenciana d’Habitatge i Sòl (EVha), Ernesto Fernández Pardo, li ha traslladat edificacions i habitatges propietat del Sareb, el conegut com a banc dolent.

L’objectiu de la remissió d’esta informació és que la Generalitat Valenciana puga disposar del catàleg d’immobles existent en el municipi per a adquirir-los o bé acordar amb Sareb o bancs la seua conversió en habitatge accessible per a les persones que el puguen necessitar, aplicant les diferents mesures previstes en el Pla d’Habitatge. Esta bossa d’habitatges, si s’acorda entre Generalitat i Sareb o bancs, podrien convertir-se en habitatges socials o accessibles per a diferents col·lectius necessitats.

L’alcalde ha assenyalat que “som conscients que la ciutadania, especialment els col·lectius més vulnerables, necessiten accedir a un habitatge amb facilitat de condicions. Per este motiu estem posant damunt de la taula tots els recursos de què disposem, encara que ens haguera agradat que en el passat la gestió del PSOE haguera sigut millor i ara estiguérem en condicions d’oferir sòl al Pla d’Habitatge del Consell”.

Més notícies d'interés