Moncofa promociona l’esport local amb la creació d’un cens

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Moncofa està en procés de creació d’un cens oficial en el qual estiguen involucrats tots els i les esportistes del municipi. L’objectiu és promocionar els seus triomfs i participacions en competicions d’alt nivell i, al seu torn, ajudar en el seu creixement esportiu i personal.

Per a crear-lo, el consistori demana ajuda al veïnat per a conéixer esportistes que els interesse participar en esta iniciativa. Totes les propostes es poden enviar al correu esports@moncofa.com o comunicar-ho directament al personal del poliesportiu municipal. Després d’esta primera acció, triomfs i reconeixements es voran reflectits en les xarxes socials oficials de l’Ajuntament de Moncofa.

D’esta manera, la creació d’este ‘radar’ és conseqüència de l’elevat nivell multiesportiu actual en el municipi. De fet, a finals de gener es va celebrar la Gala de l’Esport local en la qual el consistori va premiar els triomfs i les trajectòries de clubs i esportistes de la localitat, com a mostra de l’extraordinari nivell que any rere any demostren en competicions autonòmiques, nacionals i internacionals.

“Hem de reivindicar que Moncofa és un poble on l’esport és fonamental per al seu veïnat. La varietat i pluralitat per a practicar-los és una gran sort que parteix d’un magnífic treball durant les últimes dècades. Incloent el nivell exhibit pels nostres atletes i esportistes. L’esport forma part d’un estil de vida saludable i des del consistori apostem per crear i mantindre activitats i campionats al llarg de tot l’any. La riquesa esportiva caracteritza el nostre poble”, ha descrit Arancha Igual, regidora d’Esports de l’Ajuntament de Moncofa.