Moncofa impulsa l’associacionisme local amb 180.000 euros en ajudes

  • L’ampliació del polifuncional incorporarà tres sales polivalents per a les seues activitats

En l’actualitat, Moncofa compta amb 40 associacions i unes altres dos que estan en constitució. Segons l’alcalde, Wences Alós, “l’associacionisme local, molt potent, ha anat creixent constantment des de 2015 i l’Ajuntament li dona suport amb força, ja que les mateixes associacions faciliten que s’organitzen nombroses activitats per part de la ciutadania d’acord amb les seues inquietuds”.

L’Ajuntament de Moncofa impulsarà esta xarxa d’associacions locals amb nous espais municipals per al seu desenvolupament. L’ampliació del polifuncional i els 180.000 euros anuals que el consistori destina a estes entitats permetran consolidar l’activitat d’unes associacions de caràcter cultural, esportiu, lúdic i veïnal.

De fet, el creixement és constant fins al punt que pràcticament tots els anys naix alguna entitat nova en el si de la localitat. Este fet ha propiciat que el consistori dissenye l’ampliació del polifuncional municipal amb espais reservats per a les associacions locals.

Així, la licitació de l’annex a este pavelló inclourà la construcció de tres sales polivalents per a la realització d’activitats que permetran disposar de més instal·lacions per a dur a terme reunions, assajos o projectes veïnals. Per a Alós, el creixement del teixit social consolida l’activitat en el municipi i afavoreix l’intercanvi d’experiències, interessos i coneixement, per la qual cosa el consistori manté la seua aposta per a garantir el seu futur. “Tots els anys s’estan creant associacions al nostre poble gràcies a eixe suport de l’Ajuntament”, ha indicat.