Moncofa estudia amb la Generalitat les opcions per a incrementar el parc d’habitatge públic

Wences Alós Valls, alcalde de Moncofa, i Maria Teresa Alemany, regidora de Serveis Socials, s’han reunit en les dependències consistorials amb Ernesto Fernández, director general de l’Entitat Valenciana d’Habitatge i Sòl (EVha) de la Generalitat Valenciana, per a abordar totes les opcions amb les quals ampliar el parc d’habitatge públic disponible en el municipi. “A Moncofa hem detectat un problema al qual s’enfronta una gran part del nostre veïnat: la falta d’habitatge. Hem estudiat les diferents vies per a poder incrementar el parc habitacional i facilitar l’accés a un habitatge a les persones que més ho necessiten”, ha explicat l’alcalde de Moncofa després de la reunió.

Des del consistori s’ha traslladat la necessitat de rehabilitar quan abans millor els habitatges que són propietat de la Generalitat Valenciana per a posar-los a disposició de les persones que necessiten urgentment l’adjudicació d’un sostre. “Durant els últims anys a Moncofa s’ha reduït la inversió en construcció d’habitatges. Per això necessitem al més prompte possible poder disposar d’habitatges i posar-los a disposició de les persones més necessitades. Este pas desofegaria la situació i permetria aconseguir temps per a treballar altres opcions que desencallen la situació”, ha descrit Alós.

La visita a Moncofa per part de Fernández també ha servit per a conéixer de primera mà les noves instal·lacions de Serveis Socials inaugurades fa uns mesos en el municipi. “Agraïm la sensibilitat amb què s’ha tractat el tema des de l’EVha. Hem traslladat la realitat de Moncofa i s’ha comprés. Volem facilitar l’accés a l’habitatge, i des dels organismes públics ham de treballar per a aconseguir-ho”, afegeix Maria Teresa Alemany, regidora de l’àrea de Serveis Socials.

Més notícies d'interés