Moncofa estimula el comerç local per Nadal amb premis a consumidors

  • Es repartiran 6.000 euros en premis

L’Ajuntament de Moncofa emprén una nova acció per a estimular les compres nadalenques en els comerços locals. Veïns i veïnes que adquirisquen un producte en els comerços adherits a la campanya de promoció rebran un passaport en el qual es registraran totes les compres.

Entre el 20 de desembre i el 5 de gener fins a les 11.59 h es podrà participar en esta iniciativa que “volem que millore i augmente el consum en els establiments, que són els fonaments de l’economia local. Enfortir el xicotet comerç és sinònim de creixement econòmic per a tot Moncofa. Més si cap, en dates tan especials com Nadal”, ha defensat la regidora de Comerç, Ilenia Begnozzi.

D’esta manera, el consistori dedicarà 6.000 euros a l’actuació, que es repartiran en 20 premis de 299 euros a gastar en comerços de Moncofa. El sorteig de premis es realitzarà en vespres de la visita de Ses Majestats els Reis Mags d’Orient, el divendres 5 a les 12 h. En el Mercat Municipal s’instal·larà una urna, on s’haurà de dipositar el passaport de cada participant que entrarà en el sorteig.