Moncofa es reivindica contra la violència de gènere

“Des de l’Ajuntament i l’Associació de Dones Carmen de Burgos de Moncofa hem preparat una completa agenda d’activitats amb motiu del 25N, Dia Internacional contra la Violència de Gènere. Amb totes elles, volem conscienciar, des d’una edat primerenca, de la importància de la igualtat i la no violència”, ha afirmat la regidora d’Igualtat, Maria Teresa Alemany.

Així les coses, el divendres 24 s’inaugurarà una exposició de sabates roges contra la violència masclista organitzada per l’Associació de Dones Carmen de Burgos. La mostra podrà veure’s durant tot el cap de setmana en la plaça de la Constitució. El mateix divendres 24, a les 19.30 h, la companyia Colombines Teatre oferirà a la Casa de la Cultura l’obra Kriatures i re-volució.

El dissabte 25, Dia Internacional contra la Violència cap a les dones, es llegirà el manifest reivindicatiu a la porta de l’ajuntament. L’acte començarà a les 17 h i estarà seguit pel contacontes ‘Cazadores, brujas y princesas diferentes’ a la Casa de la Cultura.

Les activitats amb motiu del 25N finalitzaran el diumenge 26 amb el teatre-performance Fils de Sang. L’actuació començarà a les 18 h en la plaça de la Constitució. Les persones assistents gaudiran d’una acció dirigida per la fotògrafa Laura Avinent, amb la interpretació dramaturga de Pilar Díaz i amb Sonia Tabares a la viola. L’esdeveniment està organitzat per l’Associació de Dones Carmen de Burgos.

Més notícies d'interés