Moncofa es posiciona en Cevisama com a àrea industrial de referència per a la ceràmica

Moncofa es presenta en la fira internacional Cevisama com a referent per al desenvolupament de nous projectes ceràmics. L’alcalde de Moncofa, Wences Alós Valls, al costat del tinent d’alcalde, José María Andrés Alós i l’edil Francisco Alemany Sales, han posat en valor a València el Centre Logístic Ceràmic, una ambiciosa aposta per a crear al costat de l’àrea industrial de Moncofa una àrea que aglutinarà innovació, producció i distribució ceràmica.

L’alcalde de Moncofa, Wences Alós Valls, ha apuntat que “la nostra aposta és l’economia productiva, l’autonomia industrial, la productivitat, la innovació i la generació de llocs de treball en el nostre territori, tot això des de la sostenibilitat i el màxim respecte al nostre entorn”.

Com a exemple de la decidida aposta de la localitat pel sector ceràmic, el primer edil s’ha fixat en la nova canalització directa entre l’àrea industrial i la dessaladora. Esta inversió permetrà assegurar un cabal d’un milió de metres cúbics anuals. Alós Valls ha recordat que l’impuls de l’equip de govern va permetre que la dessaladora no estiga girant factures milionàries al municipi i que la infraestructura puga ser aprofitada per a la indústria. Wences Alós Valls també ha destacat com “el Consell que presideix Carlos Mazón, amb Nuria Montes al capdavant de l’àrea industrial i d’innovació, ha mostrat el seu total compromís amb el sector en diversos vessants. D’una banda, per a compensar els sobrecostos energètics als quals s’enfronten les plantes de producció i, d’una altra, per a promocionar i impulsar els nostres productes ací i fora de les nostres fronteres”.

Més notícies d'interés