Moncofa col·labora amb l’IES Gilabert de Centelles de Nules amb oferta de pràctiques formatives

L’Ajuntament de Moncofa acollirà a partir d’este curs a alumnat en pràctiques després del conveni subscrit amb l’IES Gilabert de Centelles situat en la veïna població de Nules. Així doncs, alumnes que estudien en cicles formatius de grau mitjà i superior, Formació Professional Bàsica, Programes Formatius de Qualificació Bàsica o Cursos d’Especialització podran optar a les diferents places que s’oferiran per a formar-se des de dins de l’administració pública.

Durant aquest tram final del curs acadèmic 2023/2024 seran quatre joves qui s’incorporaran a l’Ajuntament de Moncofa. “L’institut de Nules és el centre educatiu de referència per a molts joves de Moncofa. Volem proporcionar tota l’ajuda que estiga a les nostres mans perquè aprenguen com funcionem de primera mà. En les dependències municipals de Moncofa podran fer els primers passos i conéixer tots els departaments que componen un consistori”, ha explicat José María Andrés, regidor de Recursos Humans i Ocupació.

D’aquesta manera, l’acord obrirà les portes de l’ajuntament a alumnes a la recerca de la primera experiència laboral. “Oferir una eixida de qualitat a l’alumnat és bàsic per a garantir un complet aprenentatge. L’acord aconseguit amb l’institut ens beneficiarà a totes les parts”, ha valorat Andrés.

Més notícies d'interés