Moncofa adjudica per 246.000 euros les obres de l’Espai Jove i Arxiu

L’Ajuntament de Moncofa invertirà 246.529,25 euros en la construcció d’un Espai Jove i l’ampliació de l’Arxiu municipal junts en el mateix edifici. L’adjudicació suposa un estalvi de 20.000 euros respecte al preu publicat en la licitació. L’ambiciós projecte permetrà la joventut de Moncofa tindre a la seua disposició un espai potenciat i dinamitzat amb activitats dirigides directament a ells i elles, en la segona planta del que en un passat van ser dos habitatges.

L’actuació per a realitzar durant els pròxims mesos consisteix en la remodelació integral dels edificis de l’arxiu i de la ‘casa dels coloms’, tots dos de propietat municipal. “Són dos edificis contigus que, després de les obres, ens permetran oferir una àmplia oferta educativa, cultural i d’oci per al jovent de Moncofa. Un espai dedicat directament per a la joventut que aprofundeix en l’ampliació d’oportunitats dels més joves”, ha expressat l’alcalde de Moncofa, Wences Alós Valls.

La part baixa del nou immoble estarà dedicada a acollir els serveis de l’arxiu municipal, però amb una imatge més moderna i unes instal·lacions més àmplies que permeten doblar l’espai per a dur a terme les tasques, consultes i organitzar-les més còmodament. “L’arxiu conté tota la informació relativa al funcionament del consistori i a la història del municipi. L’agilitat en el tractament de tota la informació és necessària i, per tant, ho és també comptar amb unes instal·lacions adequades per a això”, ha recalcat el primer edil, satisfet perquè “la bona salut econòmica del consistori permet aprofundir en projectes ambiciosos que milloren notablement la rapidesa i agilitat d’assumptes administratius”.