L’Ajuntament de Moncofa manté el compromís amb el projecte CER per a controlar la població felina

– Entre gener i juliol de 2023 ja s’ha invertit un 50 % més que en tot 2022

L’Ajuntament ha mostrat el compromís ferm per a mantindre i reforçar el projecte CER (agafar, esterilitzar i retornar) per a controlar la població de gats en la localitat.

Cal recordar que és l’Ajuntament de Moncofa l’entitat que assumeix l’esterilització dels felins i una mostra d’aquest compromís és que enguany ja s’han dedicat quasi 9000 euros entre gener i juliol. Esta quantitat suposa un increment del 50 % respecte a la totalitat de la xifra invertida en 2022, quan en tot l’any es van destinar 6000 euros.

Així i tot el municipi, malgrat el notable increment pressupostari, continua ferm en la voluntat de continuar impulsant el projecte perquè així es consolide l’esforç realitzat fins hui.

En este sentit, el consistori ha destacat el treball que estan duent a terme des de l’entitat Gats sense Sostre Moncofa per a controlar la població felina en el municipi.

Línies d’ajuda

D’altra banda, l’Ajuntament està treballant en la sol·licitud de subvencions que ajuden a finançar esta despesa, fins al moment sufragada totalment per les arques municipals.

Des del consistori s’ha recordat que en els procediments d’esterilització que es realitzen als gats s’efectua el tractament antibiòtic corresponent i la desparasitació interna i externa amb l’objectiu de garantir la salut d’animals i persones