Caminant amb la Diputació

La Diputació de Castelló posa en marxa un nou servei de rutes guiades: «Caminant amb la Diputació».

Este servei consta de tres rutes guiades d’interpretació ambiental a través dels espais naturals protegits en cadascun dels nou partits judicials de la província de Castelló. El que significa la realització de 27 rutes guiades que pretenen donar a conéixer els diferents i variats enclavaments naturals d’alta rellevància, singularitat i bellesa que podem trobar en recórrer el territori.

Les rutes tenen una duració aproximada d’entre 4 i 6 hores, en una distància compresa entre 4 a 15 quilòmetres. Cadascuna d’elles està classificada segons el seu grau de dificultat com: fàcil, intermedi i difícil. Són gratuïtes i obertes al conjunt de la ciutadania, amb reserva prèvia fins a completar aforament. Es realitzaran en caps de setmana i començaran el 4 de febrer fins al 9 de novembre. La inscripció es podrà realitzar amb almenys 15 dies d’antelació a la data de l’activitat, a través de la web de Diputació dins de medi ambient en l’apartat «Caminant amb la Diputació».

Per a més informació, es pot consultar l’apartat web, dirigir-se al telèfon 964359840 o al correu electrònic medinatural@dipcas.es

Més notícies d'interés