Moncofa inicia sus VI Jornadas del Arroz y la Paella como parte de un septiembre repleto de actividades

  • 13 restaurants participen amb una àmplia gamma d’arrossos, des dels més innovadors als més tradicionals
  • Alós Valls: “Amb estes jornades posem en valor els nostres millors productes i el talent dels nostres restauradors”

 Moncofa iniciarà hui mateix les VI Jornades Gastronòmiques de l’Arròs i la Paella com a part d’un setembre replet d’activitats promogudes per l’Ajuntament. Així, fins al pròxim 18 de setembre un total de 13 restaurants de la localitat mostraran les seues especialitats amb l’elaboració de diferents arrossos tradicionals i d’innovació.

L’alcalde de Moncofa, Wences Alós Valls, ha agraït el suport a estes jornades “amb les quals posem en valor la riquesa de la nostra gastronomia. Tenim la millor matèria primera amb els millors productes i el talent dels millors restauradors per a donar com a resultat unes jornades espectaculars amb les quals poder gaudir durant estos dies”.

És per això que l’alcalde ha animat a tots “a tastar els diferents arrossos que ens tenen preparats i gaudir de la nostra gastronomia, tant visitants com el veïnat de Moncofa. Amb això ajudem i posem en valor la nostra restauració, que és de primer nivell”.

L’àmplia gamma d’arrossos que oferiran els diferents restaurants van des de l’arròs de fardatxo i bolets que presentarà el restaurant Montpiedra, a l’arròs a banda tradicional dels mariners de Moncofa elaborat amb peix fresc de roca del restaurant Morret o l’arròs de ploma ibèrica, alls tendres i bolets de temporada que presentarà Ancora Gastro-Bar.

La regidora de Turisme, Lola Alós, ha posat l’accent que “els arrossos són de gran tradició a Moncofa i s’elaboren en la majoria de les cases particulars com un plat per a degustar amb amistats i família els dies festius. Per això decidim posar en marxa estes jornades i consolidar-les atés el gran èxit de participació que van tindre en les primeres edicions”.

I és que cal tindre en compte que des de la Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Moncofa es pretén potenciar la imatge del municipi com una de les principals destinacions mediterrànies per a provar esta excel·lència gastronòmica que és l’arròs i la paella, no únicament durant el període de les jornades ja que els restaurants elaboren estos plats durant tot l’any.

Más noticias de interés