• Ana Gracia: “És una agenda variada i per a tots els públics que ajudarà també a dinamitzar el comerç i la restauració”
  • Wences Alós Valls, alcalde, “La volta del MAC és un raig d’esperança.”

Moncofa, 23 d’agost de 2021.– L’Ajuntament de Moncofa ha programat una variada i dinàmica agenda d’activitats lúdiques amb l’edició de 2021 del Moncofa al carrer (MAC). Des del proper dimarts dia 24, fins al diumenge 29 d’agost, la regidoria de Cultura ha programat activitats de teatre, música, cinema i animació.

Ana Gracia, regidora de Cultura, ha explicat que “hem programat una agenda d’activitats variada i per a tots els públics amb l’objectiu que pugui gaudir tothom. Aquest any no hi ha concert multitudinari per evitar el risc de contagi i atenent les mesures de seguretat sanitària fixades pel Govern i la Generalitat, però els espectacles de garantir no només diversió l’última setmana d’agost, sinó que també ajudarem a dinamitzar el comerç i el consum en bars i restaurants “.

Per Wences Alós Valls, alcalde de Moncofa, “la tornada del MAC (Moncofa al carrer) és un raig d’esperança, hem de tornar a començar a realitzar les nostres activitats d’abans adaptades a les noves mesures sanitàries. Hem d’atendre totes les mesures de precaució però el sol ja apareix per l’horitzó “.

La programació és la següent:

Dimarts 24 d’agost: Pare no hi ha més que un 2. Cinema a la Plaça Na Violant d`Hongria a les 22 hores.

Dimecres 25 d’agost: La crida del Salvatge. Cinema a la Plaça Na Violant d`Hongria a les 22 hores.

Dijous 26 d’agost: Kambahiota: La Coquette. Plaça Na Violant d`Hongria a les 20 hores.

Divendres 27 d’agost: La Finestra Nou Circ: The Troupers. Plaça Na Violant d`Hongria a les 20 hores.

Dissabte 28 d’agost: Arritmados: Reparteix Amor. Plaça Na Violant

Diumenge 29 d’agost: La Troupe Malabo: Karpaty. Plaça Na Violant d`Hongria a les 20 hores.