L’associació Carmen de Burgos juntament amb l’Ajuntament de Moncofa ha organitzat la I TROBADA DE CORS DE DONES. L’acte va tindre lloc divendres passat 7 de febrer a la Casa de la Cultura, a les 19 h.

En la trobada de cors van participar el cor Innuvendo de Castelló, Carnevale de Borriana, i els dos cors locals, el de l’Associació de Jubilats Belcaire i el Parroquial de Santa Maria Magdalena. Van interpretar, per a finalitzar i de manera conjunta La puerta violeta, de Rozalén, himne contra la violència masclista.

Este esdeveniment, que es va organitzar per primera vegada, és per a la regidora d’Igualtat “un motiu més per a visualitzar la presència de la dona en tots els camps, i especialment en el de la música, així com en el de la creativitat cultural”.

D’altra banda demà dijous, a les 18 h a la Casa de la Cultura tindrà lloc una nova jornada de l’Escola d’Igualtat i Prevenció de Violència de Gènere de l’Ajuntament de Moncofa. Constarà d’una xarrada a càrrec d’Ana Moltó Molina que versarà sobre el “Dia de la dona i la xiqueta en la ciència” i en la qual es tractarà la igualtat en la ciència.