• José Luis Isach: “Treballem per a garantir una bona programació esportiva i dinamitzar l’economia i el comerç local”

L’Ajuntament de Moncofa ha organitzat per al pròxim dissabte 2 de juliol la III 10K Nocturn Platges de Moncofa com a primer esdeveniment esportiu dins de la programació que ha organitzat per a la temporada estival. Esta prova, que gaudeix de molta acceptació tant entre els veïns i veïnes de la localitat com visitants d’altres municipis, forma part del Circuit de 10K Nocturns que organitza la Diputació de Castelló i del Circuit de Proves Populars de Moncofa.

La carrera se celebrarà a partir de les 22 hores a la platja de Moncofa i ha estat organitzada tant per la Regidoria d’Esports del municipi com per HJ Crono i compta amb la col·laboració, a més de la institució provincial, de Protecció Civil de Moncofa. Esta prova està inclosa dins de l’agenda de Moncofa Mar d’Activitats per a dinamitzar l’oci i l’esport al poble tot l’any, però especialment a l’estiu.

José Luis Isach, regidor d’Esports de Moncofa, ha assegurat que “treballem tot l’any per a garantir una bona programació esportiva al poble, però també som conscients que a l’estiu cal reforçar les activitats perquè l’esport puga ser un reclam a l’hora d’atraure visitants i ajudar els comerços locals a impulsar les vendes ara que ve la temporada alta. En l’equip de govern que lidera Wences Alós Valls hem treballat intensament, de la mà d’associacions i col·lectius locals, perquè este siga un bon estiu a tots els nivells”.

El termini d’inscripció per al III 10K Nocturn Platges de Moncofa està obert i les persones interessades poden apuntar-se en hj-crono.es. Podran fer-ho quasi fins a última hora, tenint en compte que la prova donarà l’eixida el dissabte 2 de juliol a les 22 hores.

Primera prova del circuit de 10K nocturns Diputació de Castelló