Pla Wifi 135

COM CONNECTAR A LA XARXA WIFI DIPCAS 135

Passos per a connectar-se a la xarxa wifi DIPCAS135:

  • Busca en AJUSTES del teu dispositiu la llista de xarxes wifi disponibles. Selecciona DIPCAS135. Espera a què aparega la paraula CONNECTAT.
  • Ja estàs conectat la xarxa wifi 135. Accedix a internet a través de qualsevol servici o app (google, whatsapp, facebook, etc) . Quan ho faces apareixerà una pantalla per a registrar-se. El registre consistix a posar un correu electrònic teu i una contraseña que EL TEU poses. REPETIM: l’usuari (correu) i la contrasenya ELS POSES TU.
  • Amb este usuari i contrasenya que has posat, es completa el registre. Este usuari i contrasenya et servix per als 6 punts wifi DIPCAS135 que hi ha a Moncofa.
  • Una vegada completat este punt ja pots accedir a internet en els llocs habilitats per a això.
    plan_wifiRecorda que esta connexió wifi és una connexió que només funciona en exteriors, per tant, encara que el teu dispositiu detecte el senyal en interior no funcionarà.
  • Quan ja sigues usuari de la xarxa wifi DIPCAS 135 hi ha la possibilitat de convertir-se en USUARI RESIDENT. Açò et permet tindre més hores de connexió i més velocitat. Per a sol·licitar la condició de resident, has de dirigir-te a la web de l’Ajuntament de Moncofa i omplir la sol·licitud que hi ha allí. Una vegada omplida la sol·licitud, NO HAS DE FER RES MÉS. Nosaltres t’aprovarem la condició de resident (si has facilitat correctament les dades) i t’enviarem un correu comunicant-te que ja ho eres.