Normalització – Benvingut a casa

Benvinguts a casa! Rebem en valencià els més menuts de la casa!

L’Ajuntament de Moncofa, per mitjà de l’Agència de Promoció del Valencià (Aviva), i a través de la Regidoria de Normalització Lingüística dirigida pel regidor Jose Maria Andrés, reparteix un conjunt de capsetes amb un pitet i un adhesiu per als vehicles, per a tots els nascuts durant l’any 2016 i següents i que es repartiran a l’Ajuntament.

Mitjançant l’obsequi d’un pitet i un adhesiu per al cotxe, la campanya Benvinguts a casa pretén mostrar als pares que les decisions lingüístiques que es prenen des que naix el seu fill són molt importants per al futur del valencià. Concretament, la campanya vol informar els pares que poden inscriure el nom en valencià del seu fill sense fer cap tràmit administratiu especial quan vagen al Registre Civil, difondre el lèxic dels nadons en valencià, mitjançant un breu recull de mots dibuixats al pitet, i, per últim, incidir en la importància de transmetre la nostra llengua als nadons.

Així mateix, s’hi fa conèixer la tasca dels serveis lingüístics municipals com a servei d’assessorament i informació sobre els tràmits que cal fer per a traduir el nom propi al valencià.
Esta campanya es realitza en col·laboració amb diversos ajuntaments que s’inclouen en la xarxa AVIVA, Agències de Promoció del Valencià.

Document informatiu

Pitet

Pitet AVIVA

Cartell A3

Cartell A3 AVIVA

Carpeta

Carpeta AVIVA