• S’atén així una reivindicació de residents i turistes
  • Es licita un local en ple centre de la platja

Els veïns de la platja de Moncofa podran tornar a gaudir del servei de caixer automàtic després de molts anys sense comptar amb este servei en el nucli marítim. L’Ajuntament ha publicat l’anunci de licitació per a l’adjudicació d’un local propietat del consistori situat en l’avinguda Mare Nostrum, al costat de l’oficina de turisme, la finalitat del qual serà la instal·lació d’un caixer automàtic.

Cal destacar la demanda històrica del servei per part dels residents i estiuejants del grau de Moncofa. Des de principis de legislatura s’ha buscat diferents formes perquè un caixer automàtic tornara a situar-se a la platja de Moncofa i finalment serà tret a licitació.

Per a l’alcalde, Wences Alós, “la ubicació és immillorable, en ple centre de la platja, al costat de l’oficina de turisme i al costat dels negocis que es mantenen oberts durant tot l’any”. A més d’arribar a concentrar fins a 30.000 persones a l’estiu, el Grau de Moncofa no solament té una xifra estable i creixent de residents durant tot l’any sinó que, també, durant els caps de setmana multiplica la seua activitat i la presència de gent que acudeix a gaudir de les seues platges, mercats i restaurants.

Les entitats interessades en la instal·lació del caixer disposaran de temps fins el pròxim dia 1 d’abril.