L’equip de Moncofa ja està treballant en l’organització interna per als pròxims 4 anys. Entre les novetats està la creació d’una nova regidoria de mobilitat, accessibilitat i transport. Per a l’alcalde, Wences Alós, que ha format part de la Comissió d’Accessibilitat de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies durant la passada legislatura, “encara queda molt per fer a Moncofa, si volem posar-nos al dia en la integració de persones amb diferents necessitats físiques“.

Esta nova regidoria s’encarregaria de treballar tant a millorar aspectes relacionats amb l’accessibilitat en l’entorn urbà, els accessos i l’interior d’edificis públics però també en el foment del transport públic i el desenvolupament d’una xarxa de carril bici sostenible.

Cal recordar que en la legislatura 2011-2015 ja es van crear partides específiques d’accessibilitat en via pública i edificis, i en la present legislatura es va establir un autobús urbà bonificat durant els mesos d’estiu, “que, per limitacions de la llei de transport, no pot eixir del nostre municipi ni arribar a l’estació de tren”, assegura l’alcalde.