El municipi de Moncofa ha procedit a la instal·lació de dues 2 unitats lúdiques inclusives per a parcs, provinents de la iniciativa de la Diputació “Juguem Tots”.

Moncofa ja disposava d’un parc amb tres elements adaptats, a més de disposar de diversos d’ells en un altre emplaçaments, però gràcies a la iniciativa de Diputació, juguem tots, al parc de la Sénia passa de tenir 3 dispositius lúdics adaptats a 4 i el parc l’Esports passa a formar part dels parcs inclusius amb la col·locació d’un dispositiu. Així que el municipi de Moncofa ja disposa de 2 parcs adaptats, millorant la qualitat de vida dels nens moncofines i dels nens visitants amb diversitat funcional.

La Diputada de Benestar Social de la Diputació de Castelló, Elena Vicente Ruiz, va visitar els parcs en els quals s’ha produït la instal·lació ressaltant la necessitat de dur a terme aquestes actuacions. Mentre que la regidora de Serveis Socials Mª Teresa Alemany destaca “cal seguir treballant per la igualtat d’oportunitats i ajudar els nens i nenes amb discapacitat a tenir la mateixa oportunitat que tots els altres nens”.