• L’atleta va ser rebut per la corporació municipal

L’associació “Muévete por los que no pueden”, amb el seu atleta Marcos Bajo al capdavant, han sigut rebuts este matí en la població de Moncofa per la corporació municipal i per veïns que s’han acostat per a mostrar el seu suport a la causa.

Marcos Bajo és un atleta amb discapacitat visual a causa d’una de les denominades malalties estranyes; ell, al costat del seu equip de reforç, han visitat Moncofa dins del recorregut de la III Volta Solidària en la qual estan immersos en estos moments.

Segons la regidora Mari Carmen Ferri: “L’Ajuntament de Moncofa des del primer moment en què es van posar en contacte amb nosaltres, no dubtem a oferir la nostra col·laboració amb la causa, ja que per desgràcia, són moltes les persones que estan afectades per les denominades malalties estranyes i fins i tot són molt desconegudes per a la gent en general. La informació sobre estes malalties és molt escassa i hem d’ajudar pel fet que la gent les conega i col·laboren amb estes associacions per a poder continuar investigant sobre elles i poder arribar a aconseguir una cura.”

L’atleta ha rebut un diploma de mans de l’alcalde Wences Alós en reconeixement a la seua labor i al seu pas pel nostre municipi.