• Les gestions de l’Ajuntament garantiran el proveïment de material de protecció a tots els veïns del municipi
  • Alós Valls: “Vam ser previsors i vam programar compres per diferents canals per a assegurar-nos el material de protecció”

 L’Ajuntament de Moncofa ha rebut ja dos de les comandes de mascaretes homologades KN95 per a la seua distribució als col·lectius més vulnerables. Així, el consistori ja ha repartit més de 1500 d’aquestes mascaretes a l’espera de les 7.000 que va encarregar a través del servei coordinat per la Diputació Provincial de Castelló, que serviran per a fa una distribució a tota la població. L’objectiu de les gestions de l’Ajuntament és garantir el proveïment massiu d’este material de protecció a tots els veïns del municipi.

L’alcalde, Wences Alós Valls, ha explicat que “vam ser previsors i vamprogramar compres per diferents canals per a assegurar-nos el material de protecció. Moncofa porta ja diverses compres de material de protecció: en una primera comanda van arribar mil cent mascaretes KN95 que vam repartir a les eixides del poble per a les persones que van a treballar, i un altre de 1.000 mascaretes, també KN95, que estem distribuint entre els cuidadors de persones dependents i els comerços de la localitat. Ara, a l’espera que arriben les del servei coordinat per la Diputació, podem garantir que tots els veïns compten amb este material de protecció per a la salut”.

Cal recordar que l’Ajuntament ha bolcat tots els recursos personals i materials a dotar Moncofa de tots els mitjans de prevenció del contagi del Covid-19 en esta crisi sanitària, i totes les mascaretes estan sent sufragades amb recursos propis del consistori.

A més d’estes mesures, s’ha de destacar també la distribució de pantalles facials entre els comerços de la localitat.

“Treballem dia a dia i no baixem la guàrdia, seguim amb tot el dispositiu actiu per a continuar guanyant camí a la malaltia i tornar, com més prompte millor, a la normalitat”, ha conclòs l’alcalde.