La clínica Patrícia López ha entregat el material que es destinarà a Policia Local, la Brigada Municipal, Protecció Civil i Serveis Socials
• Alós Valls: “Gestos solidaris com este són fonamentals per a afrontar la crisi sanitària que estem passant”

Moncofa, 23 de març de 2020.- L’Ajuntament de Moncofa ha rebut una donació de guants i mascaretes per part de la clínica dental Patrícia López de la Vall d´Uixó. Part d’este material serà utilitzat per la Policia Local, la Brigada Municipal, Protecció Civil i Serveis Socials,
també als efectius de la Guàrdia Civil de Moncofa, tots ells personal que manté contacte amb possibles fonts de contagi. Es tracta de material molt valuós per a estos efectius, ja que un dels problemes més importants en aquesta crisi té a veure amb l’escassetat d’este material.

Cal tindre en compte que gestos solidaris com este són fonamentals per a combatre esta crisi sanitària provocada pel coronavirus. És per això que l’alcalde de Moncofa, Wences Alós Valls, ha agraït “a la clínica dental Patrícia López el gest solidari que ha tingut amb el municipi de Moncofa. Farem arribar el material al personal que necessitarà aquestes mascaretes i guants”.

La donació s’ha realitzat hui dilluns a les portes de l’Ajuntament, amb la presència de l’alcalde, el primer tinent d’alcalde i el cap de la Policia Local.

Tots els recursos activats per a fer front al coronavirus

L’Ajuntament de Moncofa ha implantat un ampli paquet de mesures especials per a reduir en la mesura que siga possible l’expansió del COVID19 i garantir la millor prestació de serveis als seus veïns. Estes iniciatives abasten diferents àmbits de les seues competències, des del teletreball per als funcionaris, a la compra i lliurament a domicili de productes de primera necessitat per als col•lectius més vulnerables al pagament de proveïdors.

Alós Valls ha recordat que “el treball no cessa, estem posant tots els nostres recursos al servei d’esta situació perquè tots puguem tornar a la normalitat com més prompte millor”. És per això que l’alcalde ha aprofitat també per a “agrair a totes les persones que treballen en primera línia dels serveis a la ciutadania l’esforç que estan fent estos dies, el seu compromís ens dóna alé i confiança”.

Així, l’Ajuntament de Moncofa ha implantat un ampli dispositiu de teletreball per al seu personal, manté reforçats els serveis de Policia, el Servei d’Atenció Domiciliària, els Serveis Socials i l’atenció al públic via telefònica en el 964 580 421 2201 de 10.00 a 13.00 hores. El servei de compra i lliurament a domicili d’aliments bàsics i medicaments per a persones especialment vulnerables és una altra de les iniciatives que ha activat l’Ajuntament de Moncofa, que també ha procedit al pagament a proveïdors “per a ajudar a les empreses i autònoms que treballen amb l’Ajuntament a pal•liar en la mesura de les nostres possibilitats la complicada situació a la qual s’enfronten”.