• Wences Alós Valls: “Recorrerem contra la no concessió de la bandera blava de Beniesma, la raó esgrimida no és certa.”

L’Ajuntament de Moncofa ha tornat a rebre enguany el suport a la seua bona faena en aconseguir que la bandera blava torne a onejar enguany en quatre platges del municipi. Així, han sigut reconegudes com a mereixedores de la bandera blava les platges del Grau, l’Estanyol, Masbó i Pedra Roja.

No obstant això, l’Ajuntament de Moncofa recorrerà contra la decisió de no atorgar la bandera blava a la platja de Beniesma, que ha sigut denegada malgrat les millores realitzades en ella, garantint tots els serveis exigits, així com la qualitat de l’aigua.

Wences Alós Valls, alcalde de Moncofa, ha assegurat que “estem molt satisfets que hagen tornat a reconéixer la qualitat de les nostres quatre platges que han distingit amb la bandera blava, però creiem que la de Beniesma també és mereixedora d’esta distinció, i el motiu de la denegació no és cert. El lloc de socorrisme que és el mateix de tots els anys, sempre ha tingut autorització i enguany també el té”.

Cal tindre en compte que a l’Ajuntament de Moncofa es treballa intensament per a oferir els millors serveis en el litoral als seus veïns i visitants. Així, les platges serveixen com a reclam per a generar millors oportunitats econòmiques tant per al sector hostaler com per al comerç.

L’evolució de la qualitat del litoral del municipi ha sigut constant; cal recordar que l’any 2015 només tenia 2 banderes blaves, mentre que en l’actualitat està lluitant per aconseguir la cinquena, a més del Sender Blau Europeu del Belcaire.

L’alcalde de la localitat, Wences Alós Valls, ha volgut “agrair la implicació i treball del regidor de Platges, Pedro Sales, a més dels tècnics de Turisme, Qualitat i la resta de treballadors que han permés una millora constant any rere any de la qual es beneficien tots els nostres veïns i visitants.”

Estes banderes blaves són atorgades per l’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor (ADEAC). L’alcalde de Moncofa ha explicat que “este reconeixement és una magnífica notícia per a tot el teixit productiu del poble, perquè és un aval de qualitat per a les nostres platges i un estímul per a atraure a més visitants al municipi ara que començarà la temporada alta”.