• L´Ajuntament interromp el subministrament de les fonts públiques per a evitar que es convertisquen en focus de contagi
  • Alós Valls: “Insistisc a fer una crida a la responsabilitat individual del ciutadà, junts eixirem endavant”

L’Ajuntament de Moncofa ha reforçat les labors de desinfecció i neteja d’espais públics en el municipi a través de l’actuació de la Unitat Militar d’Emergències. Els efectiu de l’UME han treballat de manera intensa en la desinfecció i neteja de la residència de majors i dels carrers del seu voltant, i supermercats.

A més, com a part de les mesures de prevenció que està duent a terme en els últims dies, l’Ajuntament ha procedit al tancament de subministrament d’aigua potable en les fonts públiques de la població per a evitar que es convertisquen en un possible focus de contagi del COVID19.

L’alcalde de Moncofa, Wences Alós Valls, ha insistit que “és fonamental que tots continuem complint les normes i ens quedem a casa. Des de l’Ajuntament hem activat tots els nostres recursos per a frenar al màxim el contagi del coronavirus, però necessitem la complicitat de tots i cadascun dels ciutadans, i per això tornem a llançar este missatge de crida a la responsabilitat individual de tots els veïns als quals agraïm especialment el bon comportament. Junts eixirem d’esta situació i tornarem a la normalitat”.

Tots els recursos activats per a fer front al coronavirus

L’Ajuntament de Moncofa ha implantat un ampli paquet de mesures especials per a reduir en la mesura que siga possible l’expansió del COVID19 i garantir la millor prestació de serveis als seus veïns. Estes iniciatives abasten a diferents àmbits de les seues competències, des del teletreball per als funcionaris, a la compra i lliurament a domicili de productes de primera necessitat per als col·lectius més vulnerables, i al pagament de proveïdors.

Així, l’Ajuntament de Moncofa ha posat en marxa un ampli dispositiu de teletreball per al seu personal, manté reforçats els serveis de Policia, el Servei d’Atenció Domiciliària, els Serveis Socials i l’atenció al públic via telefònica en el 964 580 421 2201 de 10.00 a 13.00 hores.