La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Moncofa organitza una gran varietat de cursos i activitats esportives per a totes les edats, on veïns i estiuejants del municipi poden gaudir de l’esport a l’aire lliure durant els mesos d’estiu.

Les activitats esportives 2019 estan dividides per blocs i ofereixen des d’esports aquàtics com l’aiguagim, passant pel tai-txi, pilates, ioga, o entrenaments funcionals. Activitats familiars com la Marxa lúdica contra el càncer, el Dia de la Bici o X Marxa amb patins, i activitats infantils de multiesport, jocs de psicomotricitat o iniciació al patinatge.

Segons el regidor d’Esports, José Luis Isach: “Un dels pilars de les campanyes estivals a Moncofa és la multitud de cursos i activitats que s’ofereixen per part de l’Ajuntament, dirigits a tots els veïns i visitants i aptes per a totes les edats, i que augmenten any rere any la seva participació. Enguany com a novetat hem incorporat a la programació els balls llatins”.

Les inscripcions a les activitats es realitzaran en la Tourist Info, el pavelló poliesportiu de Moncofa i per la pàgina web www.moncofa.com. Més informació al tel. 964580181 i a www.moncofa.com.