L’Ajuntament de Moncofa ha programat una extensa programació per a aquesta nadal. Les activitats van començar el passat dia 6 de desembre amb la commemoració del 40 aniversari de la constitució, el tradicional dinar amb la gent gran i la inauguració de la “III Food & Street Art Moncofa”. Durant tres dies, 6, 7 i 8 de desembre la Plaça de la Constitució va comptar amb Foodtrucks, activitats infantils i actuacions en directe (Natali Mcpears i Pablo Monleón, Dj Meliquero, Paradita Flamenca i el grup Trébede Music).
El següent cap de setmana els carrers de la localitat es guarniran per commemorar el 765 aniversari de la Carta Pobla que enguany es celebrarà el dissabte 15 a les 19:00 h. Aquest mateix cap de setmana es celebrés una fira medieval, on hauran llocs artesans, activitats infantils, tallers d’oficis, carrusel ecològic i diverses actuacions.
Al següent cap de setmana hi haurà activitats tant dissabte com diumenge. El Dissabte 22 de 17:30 a 19: 30h, tindrà lloc al mercat Municipal un taller de coixins solidaris que realitzés Llabors Merxe, i, a continuació, a les 19.30h al Polifuncional concert de Nadal de la SOM Santa Cecília de Moncofa .

Diumenge 23 també hauran dos actes, a les 11: 00h Aguinaldo solidari organitzat per les Danses Biniesma i a les 18.00h a la casa de la cultura, espectacle Flamenc nadalenc, organitzat per l’associació Entre flors i Volants. Havent preparat per al dia de la nit de Nadal al matí activitats infantils a la plaça de la Constitució amb la visita del Pare Noel.
Divendres 28 a les 18: 00h a la Casa de la Cultura, actuació nadalenca del cor de l’associació jubilats i pensionistes Belcaire.
No pot faltar en les nostres Nadal, el dissabte 29 a partir de les 18: 00h la tradicional cursa de Sant Silvestre que aquest any comencés i acabarà a la plaça Jaume I. I a les 23: 30h a la carpa festa flamenca amb Efrain i Grup art Flamenc. Organitza l’associació Andalusa de Moncofa.
El Diumenge 30 a les 17: 00h al centre de la tercera edat La Murà, Xerrada sobre les emocions i el funcionament cerebral, organitza l’Associació Local Contra el Càncer. I el dia 31 gaudirem de les campanades a la plaça amb una gran carpa i amenitzarà la festa amb l’orquestra JOKER BAND amb una infinitat de música de totes les èpoques.
La programació contínua en el mes de gener, concretament els dies 2 i 3 a partir de les 17: 30h tarda de cinema per als nens a la casa la cultura. I els mateixos dies a l’polifuncional una novetat esportiva de 17.00 a 19: 00h Mind Fulness jornades de meditació.
El dia 4 de 11:00 a 14: 00h tindrà lloc un matí infantil especial Reis Mags amb molts jocs. Una novetat d’aquest any a les 17: 30h a la casa la cultura Zarzuela basada en l’Òpera Carmen, organitzat per l’Associació Jubilats i Pensionistes Belcaire.
I com no el dia 5 l’obligada cavalcada dels Reis Mags, a partir de les 18.00 de la tarda sortida des de la caserna de la Guàrdia Civil. Amb molta animació a càrrec de l’Associació de Tambors i Bombos del Crist del Agonia. L’Ajuntament realitzés el sorteig en directe de la cistella de la campanya “compra al teu poble”. I a les 00: 00h Festa del Tortell, a la carpa, amb regals per a tots els assistents amb degustació de tortells dels forns tradicionals del Municipi.
La regidora de Festes Maria Teresa Alemany “convida a tots els veïns i visitants a gaudir del nadal a Moncofa i participin de les activitats programades per a tota la família”, i l’alcalde Wences Alós “any rere any es prepara una programació més extensa aprofitant la carpa que s’instal·la a la plaça del municipi perquè els nostres veïns i visitants gaudeixin tots junts d’aquesta festes “.