L’equip de govern actual de l’Ajuntament de Moncofa vol que tots els seus veïns tinguen tota la informació de la manera més clara i transparent possible. Per a això s’ha desenvolupat un nou sistema de gestió d’actes municipals anomenat vídeo acta, que consisteix en la possibilitat de visualitzar completament cadascun dels punts tractats en el ple, els àudios del qual es troben certificats mitjançant signatura electrònica.

Fins ara els plens es podien visualitzar en la pàgina web de l’ajuntament, no obstant això este nou sistema permet accedir-hi d’una manera més estructurada: en menús i submenús que faciliten arribar a la informació de forma més ràpida i clara. També es podran veure les intervencions de tots els grups parlamentaris i les seues votacions.

El regidor de Noves Tecnologies, Jose Luis Isach, indica que “hem desenvolupat este sistema de gestió d’actes per a oferir als nostres veïns tota la informació de la forma més transparent possible. Esta és una de les prioritats del nostre equip de govern.”

 

Pàgina web: https://moncofa.actamunicipal.com/