El passat dia 9 de juliol la Regidoria de Turisme i la de Medi Ambient de Moncofa van rebre el màxim guardó que garanteix la qualitat de l’aigua i higiene de les seues platges, amb les banderes.

D’esta manera durant l’estiu onejaran les banderes Qualitur a les platges Pedra Roja, Grau, Masbó, Beniesma i Estanyol. L’acte de lliurament va tenir lloc al Centre de Turisme del grau de Castelló i va ser presidit pel president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig i el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer.

Per la seua banda, la regidora de Turisme, Lola Alós, ha volgut ressaltar que: “la bandera Qualitur és una certificació que ens distingeix com a platges de qualitat, alhora que avalen el bon servei que oferim a les platges de Moncofa a visitants i veïns”. Mentre que el secretari autonòmic, Francesc Colomer, ha recordat que “és tot un repte lluitar i defensar la qualitat certificada de les platges “.

Amb este guardó i les activitats que s’ofereixen este estiu com el MAC, el Solmarket, les Festes de Sant Roc i Santa Maria Magdalena, i el programa “Moncofa Mar d’Activitats”, Moncofa lidera una de les millors ofertes estiuenques de la província de Castelló per a este 2019.