• Durant els mesos de juliol i agost l´Ajuntament ofereix un programa esportiu online amb classes en directe via streaming
  • Isach: “Oferim a veïnat i visitants la millor oferta esportiva perquè puguen gaudir de l’estiu sent sempre prudents i previnguts”

 L’Ajuntament de Moncofa està obrint ja les instal·lacions esportives municipals i ha activat un complet programa d’activitats esportives a distància per a fomentar la vida saludable i activa durant l’estiu. Així, el consistori ha començat ja aquestes activitats mitjançant el canal YouTube, per tal de facilitar una oferta esportiva de qualitat adequada a les condicions preventives i de seguretat marcades per les autoritats sanitàries davant del covid-19.

El regidor d’Esports, José Luis Isach, ha explicat que “fem compatible la vida activa i esportiva amb la màxima prevenció que marca esta situació. Volem continuar oferint a veïns i veïnes i visitants la millor oferta esportiva perquè puguen gaudir de l’estiu sent sempre prudents i previnguts. Per prevenció no estem realitzant activitats a la platja, sinó que el que fem és oferir via online estes activitats amb la condició que qui ho desitge puga seguir-les en directe o quan ho desitge. Així podrem continuar fomentant els hàbits saludables i la vida activa entre la població durant estos mesos de juliol i agost”.

El programa virtual d’activitats esportives contempla classes en directe de fins a cinc disciplines diferents com són: move it (dilluns, dimecres i divendres a les 8.30 hores), ioga (dilluns i dimecres a les 9.30 hores), entrenament funcional (dimarts i dijous a les 8.30 hores), pilates (dimarts i dijous a les 9.30 hores) i taitxí (dimecres i divendres a les 10.30 hores).

Amb esta oferta, al costat de la gradual obertura dels recintes esportius del municipi com són el camp de futbol, pavelló poliesportiu, pista de petanca o pistes de tennis, l’Ajuntament facilita la pràctica esportiva en el municipi fent-la compatible amb l’aplicació de les mesures d’higiene i sanitàries de prevenció que marca la normativa per a evitar brots del covid-19.