• L’Ajuntament prioritza les labors de neteja amb més de 40 treballadors en el camp per a previndre possibles inundacions
  • Andrés: “Des de la màxima responsabilitat treballem per a minimitzar riscos i mantindre la seguretat dels nostres veïns”

 L’Ajuntament de Moncofa ha intensificat en les últimes setmanes els treballs de neteja de la xarxa de séquies del municipi, així com dels marges dels camins rurals per a previndre els efectes de les pluges torrencials. Així, el consistori ha prioritzat les labors de neteja amb més de 40 treballadors que han fet estos treballs en el camp amb l’objectiu de tindre les infraestructures de desaigüe en un òptim estat per a previndre possibles inundacions.

El regidor d’Agricultura José María Andrés, ha explicat que “treballem per a minimitzar qualsevol risc que es puga derivar de les pluges torrencials habituals durant la tardor en el nostre territori. Amb això, i des de la responsabilitat, volem mantindre fora de perill els nostres camps i la seguretat dels veïns de Moncofa”.

Cal tindre en compte que el compromís de l’Ajuntament de Moncofa amb l’agricultura del municipi li porta a mantindre una contínua activitat en la regidoria de l’àrea, tal com ha incidit Andrés. “Moncofa és un municipi agricultor, i des d’este equip de govern som molt conscients d’això. Així, destinem tots els nostres recursos a ajudar el camp i a previndre els riscos que d’estes inclemències meteorològiques es puguen derivar, cuidant les infraestructures hídriques en el millor estat possible”.