Moncofa, 2 d’agost de juny de 2020.- Moncofa millora la seva oferta de salut i esport per a gent gran amb la instal·lació de quatre elements biosaludables a l’entorn de la platja Estanyol. Amb això, l’Ajuntament millora la zona de parc de l’Picnic amb la creació d’aquest entorn que està recuperant i suma aquesta actuació a la recent instal·lació d’una àrea biosaludable a la platja Masbó.

• Aquests quatre elements s’han ubicat en una zona de parc i se sumen als ja instal·lats recentment a la platja Masbó
• Alós Valls: “Millorem la qualitat de vida dels nostres majors en un entorn natural ideal com són les nostres platges”

L’alcalde, Wences Alós Valls, ha explicat que “són petites actuacions que estem realitzant de forma continuada per millorar la qualitat de vida dels nostres majors en un entorn natural ideal com són les nostres platges”.

En aquest sentit, ha recalcat que “En Moncofa tenim un entorn natural de primer ordre que hem de potenciar. Així ho fem des de l’Ajuntament, millorant els serveis i equipaments que acompanyen a les nostres platges. Els hàbits saludables i esportius estan afortunadament més presents en la rutina diària de la gent gran, i promovem aquesta millora d’hàbits de vida en un entorn com aquest “.
Cal assenyalar que amb la instal·lació d’aquests elements l’Ajuntament respon a les peticions de l’Associació de Veïns de l’Sector C de Moncofa.