Moncofa ha oferit més de 20 activitats per a acomiadar el 2018 i donar la benvinguda a l’any 2019 i ha organitzat una completa programació nadalenca per a tots els públics

Este Nadal l’Ajuntament de Moncofa ha oferit una gran varietat d’activitats dirigides a tots els públics, tant per a veïns del municipi com per als visitants, ja que cada any són més la persones que decideixen passar les vacances de Nadal a les platges de Moncofa.

Omplir d’esperit nadalenc el municipi ha sigut la intenció del consistori municipal i per a això ha organitzat una agenda sincronitzada entre totes les regidories i amb la col·laboració de nombroses associacions del municipi.

Entre les activitats realitzades cal destacar les accions solidàries, com la vesprada de creació de coixins solidaris i el parc infantil en el mercat municipal, juntament amb l’Associació contra el Càncer. La xarrada sobre igualtat esportiva a càrrec de les esportistes d’elit Patricia Campos i Diana Martorell i el partit de futbol mixt. I l’èxit de convocatòria de l’escola nadalenca esportiva que s’ha realitzat per primera vegada a Moncofa.

Una de les activitats que any rere any s’està convertint en referent de participació és la Sant Silvestre moncofina, ja que pel seu preciós recorregut per les platges de Moncofa i l’organització al amb el club d’atletisme Calamardo del municipi, es consolida com una de les proves nadalenques més boniques de la província de Castelló.

Tampoc han faltat les accions festives com el tradicional Concert de Nadal de la SUM Moncofa, la festa de cap d’any, amb la iniciativa per part de l’Ajuntament de canviar els grans de raïm pels 12 gallets de clementina, o la gran cavalcada de reis juntament amb la festa del roscón.

Enguany Moncofa ha volgut oferir una gran varietat d’activitats perquè tant veïns i veïnes puguen gaudir d’un merescut Nadal en el seu municipi, com també oferir als visitants i turistes l’oportunitat de poder integrar-se, formant part de la societat moncofina.