• Lola Alós: “Es tracta d’una aposta que venim fent des de fa anys per ajudar a allargar la temporada alta a Moncofa 

 

Moncofa , 31 d’agost de 2021.- L’Ajuntament de Moncofa torna a posar en marxa el programa “En setembre conti nua l’estiu Moncofa ” amb l’objectiu de dinamitzar les opcions d’oci tant dels veïns com dels turistes que es trobin al poble, així com per atraure visitants d’altres municipis.

L’ alcalde de la localitat, Wences Alós Valls, ha assegurat que “des de fa anys, aquesta corporació programa activitats per als més petits durant els primers caps de setmana de setembre amb l’objectiu que tots aquells que vulguin gaudir del bon temps i de les platges de Moncofa , encara que s’hagin hagut de tornar al seu lloc de residència, puguin fer-ho i tinguin al seu abast activitats per entretenir “.

Les activitats s’han programat pensant en tota la família, però especialment en els més petits. Per això hi ha una intensa agenda de jocs i esports infantils, però també hi haurà exposicions a la Sala Plenamar fins al 19 de setembre, així com els restaurants de Moncofa prepararan menús especials amb motiu de les Jornades Gastronòmiques de l’Arròs i la Paella.

Lola Alós, regidora de Turisme de Moncofa , ha assegurat que “amb la programació de ‘En setembre continua ú l’estiu Moncofa ‘ pretenem fer una aposta més per ajudar a allargar la temporada alta en el poble. Evidentment, continuarem atenent les mesures de seguretat sanitària fixades pel Govern i la Generalitat per prevenir els contagis pel coronavirus, però les activitats no només dinamitzaran l’oci les primeres tres setmanes de setembre, sinó que també ajudarem a dinamitzar el comerç i el consum en bars i restaurants ” .

Lola Alós ha volgut agrair especialment a la ” Colla de Gegants Cabuts Moncofa ” l’organització dels actes del dia 4 de setembre amb el contacontes en valencià “La geganta Magdalena i a els Seus amics ” basat en el conte de el mateix nom, escrit per Oscar Hernández Campano i amb dibuixos de l’il·lustrador Hugo Esteve, tots dos membres de la Colla Gegants i Cabuts .

La programació és la següent:

De el 27 d’agost a el 2 de setembre .

Exposició d’Inma Escrich .

 

De el 3 a el 9 de setembre .

Exposició de Francisco Royo .

 

De l’16 a el 19 de setembre .

Exposició José Domingo Galera .

Lloc de les exposicions: Sala Pleamar.

 

De el 3 a el 19 de setembre

Jornades astronòmiques de l’ rroz i la Paella Moncofa .

 

Dissabte 4 de setembre a les 19 hores.

Contacontes “La Geganta Magdalena i a els Seus amics “.

Lloc: Plaça Na Violant

Organitza: “Colla de Gegants Cabuts Moncofa “.

 

Diumenge 5 de setembre.

Tarda Infantil.

Toro mecànic, pal boig, castells inflables, circuit inflable (podran venir amb les seves bicicletes, patins, tricicles …)., Perímetre esportiu inflable.

Lloc: Plaça Na Violant .

 

Dimecres 8 de setembre, de 17 a 20 hores.

Taller de pilota valenciana (De 4 a 12 anys)

Lloc: Frontó Pere Martí

 

Dissabte 11 de setembre. 18.30 hores.

Espectacle de circ familiar. “Circ Piruleta”.

Lloc: Plaça Na Violant .

 

Diumenge 12 de setembre. De 18 a 20 hores.

Tarda Infantil.

Toro mecànic, pal boig, castells inflables, circuit inflable (podran venir amb les seves bicicletes, patins, tricicles …)., Perímetre esportiu inflable.

Lloc: Plaça Na Violant .