• L’esdeveniment es desenvolupés del 16 al 19 d’agost.
  • Assistirà a l’esdeveniment Toni Carceller, finalista Màster Chef.a

La localitat de Moncofa punt per l’inici de l’esdeveniment “Solmarket 2018” que es desenvolupés del 16 al 19 d’agost en el mateix emplaçament que l’any anterior. Aquest singular esdeveniment familiar es desenvolupa a la localitat del sud de Castelló unint oci, comerç, gastronomia, art i música en accions sostenibles i compatibles amb el descans vacacional.

 

D’accés gratuït aquests quatre dies es realitza una extensa programació d’oci per a totes edats des de primeres hores de la tarda però finalitzant a primera hora de la nit. Ubicat a la mateixa situació i amb el mateix format que l’any passat quan hi va haver una perfecta simbiosi entre diversió i descans que s’espera repetir en la present edició. Durant l’esdeveniment el finalista de Masterfech Toni Carceller cuinés per als assistents des de la food truck “El esbirro”.

 

Per a la regidora de Festes, Maria Teresa Alemany “es tracta d’un esdeveniment familiar que compagina diversió amb respecte als veïns amb el que l’any passat es va aconseguir una plena integració i un gran èxit”. “Al final de les festes de Sant Roc i just abans del Moncofa al Carrer organitzem el Solmarket Moncofa per ampliar l’oferta lúdic festiva d’aquest estiu a Moncofa” afegeix l’alcalde Wences Alós.