• El programa “Al setembre contínua l’estiu a Moncofa” presentés més activitats que mai.
  • Els actes es realitzaran fins al 15 de setembre.

 

Des de l’ajuntament de Moncofa ja està preparada la programació per al mes de setembre. Recordar que el programa “Al setembre contínua l’estiu a Moncofa” és un programa posat en marxa a l’estiu de 2015 per continuar oferint activitats i diversió durant aquest mes en què el bon temps continua sent la tònica general. Per a l’Alcalde Wences Alós “estem aconseguint que cada vegada més gent prolongui uns dies la seva estada al mes de setembre, perquè ja saben que seguiran trobant diversió, o els que ja s’han anat puguin tornar els caps de setmana i divertir-se”.

El programa s’inicia el 30 d’agost i durarà fins al 15 de setembre. Durant tot aquest període es dugués a terme la “Jornada Gastronòmica de l’Arròs i la Paella” en què nombrosos restaurants oferiran aquest producte típic valencià en els seus menús per així poder gaudir-ho en una àmplia varietat plats.

El dissabte dia 1 s’oferirà circ i malabars per als més petits activitats que continuessin el diumenge 2 amb un rocòdrom, Quads, i diversió per als més petits a la plaça Na Violant d’Hongria.

El dissabte 8 tindrà lloc una batalla Holi de colors de 18:00 a 20:00 a la zona verda de l’Ermita i a les 23:00 nit de rock, a càrrec del grup ROCKSTEINS BAND a la plaça “Els Cucs”. Tornant la diversió als més petits el diumenge 9 al matí de 10:00 a 13:00 I trofeu escoles ciclistes platja de Moncofa Club Ciclista Àngel Vicioso i de 17:30 a 20:30 Animació infantil FAR WEST. I com a colofó ​​el dissabte 15 de setembre a les 20: 00h la gran espectacle, el tribut del REI LLEÓ a la plaça Na Violant d’Hongria.

Per a la regidora de Turisme i Festes, Maria Teresa Alemany, “tant els nostres estiuejants com els veïns de les poblacions limítrofes saben que al setembre van a continuar gaudint del bon temps i diversió a Moncofa”, i afegeix “aquest any hem decidit donar un impuls amb un gran espectacle final a càrrec de la companyia ONBEAT amb el tribut del Rei Lleó “.