• L’alcalde, Wences Alós Valls, i la regidora de -educació, Ana Gràcia, visiten les instal·lacions i protocols de seguretat en el funcionament de centre
  • “Ajudem a dotar amb més mitjans aquesta tornada a les aules tan delicada per a tots els joves i famílies de Moncofa”

 

Moncofa, 4 de setembre de 2020.– L’Ajuntament de Moncofa contribueix a un inici de curs segur a l’IES Gilabert de Centelles de Nules amb la donació de material de prevenció. Així, el consistori va a donar a centre 100 màscares reutilitzables d’adults, 20 jocs de màscares reutilitzables per a menors, 10 polvoritzadors format petit, 5 polvoritzadors format gran, 2 garrafes de 5 litres de gel hidroalcohólico, 12 ampolles de 500 ml de gel hidroalcohólico i 6 contenidors de 60 litres amb pedal.

 

L’alcalde de Moncofa, Wences Alós Valls, i la regidora d’educació Anna Gràcia Vilalta han visitat costat de l’adreça de l’institut les instal·lacions de centre. Allà ha pogut conèixer en primera persona els protocols de seguretat que es van a aplicar en el dia a dia d’aquest nou curs lectiu per al millor i més segur funcionament de centre.

 

“Des de l’Ajuntament de Moncofa seguim bolcats amb dedicar tots els nostres recursos a la màxima prevenció i seguretat dels nostres veïns. Sabem que és un inici de curs delicat, tots estem preocupats, i per això ajudem a dotar amb més mitjans aquesta tornada a les aules tan delicada per a tots els joves i famílies de Moncofa “, ha explicat Alós Valls.

 

 

En aquest sentit, el primer edil ha incidit que “anem a seguir de prop l’evolució de el curs, i estarem al costat de les famílies per ajudar a que aquesta tornada a les aules i a la normalitat sigui el millor possible per a tots”.

 

Cal recordar que l’Ajuntament de Moncofa ha aplicat millores notables en l’inici de curs escolar en el propi municipi amb l’increment de neteja i desinfecció al CEIP Avel·lí Corma i en les aules de l’Escola Matinera, així com amb l’ampliació de aquestes últimes.