-A través del Pla d’Ocupació Conjunt Ajuntament-Diputació
-Es destinaran un total de 44.850 €

L’Ajuntament de Moncofa ha rebut per part de la Diputació de Castelló una subvenció de 4.850 €, dins del Pla d’Ocupació Conjunt que permetrà contractar a 10 persones durant 3 mesos.

El muntant total dedicat a l’esmentat Pla d’Ocupació ascendeix a 44.850 €, ja que a la subvenció de la Diputació cal sumar-li 40.000 € d’aportació municipal.

Les obres d’interès general que s’executaran a través d’aquest Pla seran el condicionament de la zona de l’Ermita per a dotar-lo d’accessibilitat i l’adequació de la vorera de l’av. Diputació que dóna accés al cementiri municipal.

El portaveu de l’equip de govern, José Maria Andreu, indica “gràcies a la subvenció de la Diputació provincial i al compromís de l’equip de govern amb el foment de l’ocupació es contractaran aquest estiu a 10 persones durant 3 mesos. Amb aquest Pla d’Ocupació a part de donar feina a 10 persones, es podran remodelar i adequar dues zones de gran afluència de gent com són la zona de l’ermita i la vorera que comunica el municipi amb el cementiri. “