• Aquest any hi ha com a novetat un concert inaugural de jazz.

Un any més el municipi de Moncofa tornarà a ser referent dins del món dels espectacles al carrer, amb teatre, música , cine i animació infantil. El MAC es realitzarà del 19 al 26 d´agost i enguany comptarà, entre altres novetats, amb un concert d´inauguració.

La banda Vall D´Uixó Bigband serà l´encarregada d´inaugurar els espectacles musicals. Amb els artistes convidats Esther Andújar, cantant valenciana de jazz i blues amb una dilatada trajectòria tant a nivell nacional com internacional i amb el cantant David Sancho, cantant turolense amb una de les millors veus de swing d´Espanya.

La resta de la setmana comptarem amb teatre itinerant, teatre estàtic, cine i animació infantil. Entre totes les actuacions destaquen el dia de la inauguració “Tutatis. Caballos de Menorca”, espectacle itinerant únic i original, l’actuació del dilluns de “Campi qui pugui. Rats” o la clausura aquest any en diumenge amb “Visitants Olea” nominat aquest any als premis MAX de les arts escèniques.

El concert de l’estiu d’aquest any serà a càrrec de la banda SUM Santa Cecília de Moncofa, un concert que tindrà 2 parts, la primera part serà un homenatge al clarinetista moncofense Dino Assumçao, finalista del programa de TVE “Clásicos y Reverentes” y la segona part serà la SUM Sta Cecilia qui ens farà passar una velada inoblidable.

Segons declaracions de la regidora de cultura Ana Gracia, “aquest any hem volgut fer un pas més endavant amb l’oferta d’espectacles i per aquest motiu tindrem un concert d´inauguració a més del concert de l’estiu al costat de espectacles per a totes les edats i per a tots els gustos. Una oferta cultural que volem que siga referent en la província de Castelló”

Per l’alcalde, Wences Alós “Moncofa s’està convertint en un referent cultural i lúdic a la província de Castelló, que durant la primera quinzena de setembre continuara oferint actes per a tot el públic”.