La població de la Plana celebrarà este cap de setmana, 23 i 24 de novembre, la Fira del Comerç. Durant estos dos dies en el mercat municipal es podrà  gaudir d’activitats patrocinades de forma conjunta per l’Ajuntament i els mateixos comerços locals. Activitats com el contacontes  per als més menuts el dissabte a les 11.00h, realitzat per l’Acadèmia Arlequí  o la xocolatada el mateix dia a les 18.00h, patrocinada per l’Associació de Comerços de Moncofa. La Fira del Comerç, per tercer any consecutiu, es realitza en el centre de la població, en les instal·lacions del mercat municipal que compta amb quatre parades i on pròximament s’obrirà una cafeteria.

L’Ajuntament de Moncofa dona suport als comerciants en tots els actes que promouen per a incentivar els veïns en el fet que adquirisquen productes locals, a més de realitzar campanyes com esta mateixa fira o la pròxima campanya de nadal que portarà el lema “Per Nadal, compra al teu poble“.

Segons la regidora de comerç, Lola Alós: “Estem molt compromesos amb el comerç local, realitzant activitats com aquestes, a més d’estar oberts a noves propostes que ens puguen realitzar els comerciants. Els veïns de la població cada vegada demanden més serveis però han de tindre present que està a les seues mans, mitjançant el consum en negocis locals, el fet d’aconseguir-los”.