• Tots dos han reflexionat sobre la conveniència que la Generalitat pose en marxa campanyes de conscienciació en el tema dels mosquits

L’alcalde de Moncofa, Wences Alós Valls, acompanyat pel primer tinent d’alcalde, José María Andrés, van ser rebuts pel president de la Diputació durant el dia d’ahir. En la reunió, l’alcalde va manifestar mantindre els plans 135 en un format similar a l’instaurat per Javier Moliner, en el qual s’establia un repartiment equànime dels fons.

Alós ha aprofitat la reunió per a convidar el president de la Diputació a visitar després de les eleccions generals les obres de millora del clavegueram que s’estan efectuant en la zona de la platja amb càrrec del Pla Castelló 135. L’alcalde ha informat que la reforma de la xarxa de sanejament és una prioritat que s’executa per fases perquè requereix una gran inversió econòmica.

Martí i Alós han repassat diversos assumptes d’actualitat i en abordar el problema dels mosquits han reflexionat sobre la conveniència que per al pròxim estiu la Generalitat pose en marxa campanyes de conscienciació dirigides a evitar la proliferació d’esta plaga.